Son dakika! Gazze kan gölü…İsrail askerleri ateş açtı: 37 ölü 500’den fazla yaralı

Reklam

Filistinlilerin Gazze Şeridi’nde İsrail ve ABD’ye karşı düzenledikleri gösterilerde, İsrail askerleri protestocuların üzerine ateş açtı. Olaylarda şu ana kadar en az 37 kişi hayatını kaybetti. Filistin yönetimi, İsrail’i ‘Gazze’de katliam yapmakla’ suçladı.

ABD Başkanı Donald Trump’ın dünyanın karşı çıkmasına rağmen ABD’nin İsrail Büyükelçiliği’ni Kudüs’e taşıma kararı bugün uygulamaya koyuluyor.

İsrail’in Kudüs kentinde yapılacak tören ve kutlamalar nedeniyle güvenlik alarmı verildi. Çoğu Avrupa ülkesi dünyayı öfkelendiren tören için Kudüs’e temsilci göndermeyerek net bir mesaj verirken, Filistinliler bugün kapsamlı protesto yürüyüşleri düzenliyor.

Onclick Popunder
Filistinlilerin Gazze Şeridi’nde İsrail ve ABD’ye karşı düzenledikleri gösterilerde, İsrail askerleri protestocuların üzerine ateş açtı.

Sosyal medyadan durumla ilgili son rakamları paylaşan yerel kaynaklar, İsrail askerinin ateş açması sonucu Gazze’de 37 kişinin hayatını kaybettiğini, 510 kişinin gerçek mermiyle yaralandığını aktardı.

Filistinlilerin Gazze Şeridi’nde İsrail ve ABD’ye karşı düzenledikleri gösterilerde, İsrail askerleri protestocuların üzerine ateş açtı.

Toplamda yaralı sayısının en az 1700 olduğu belirtiliyor.(Hürriyet)

-Reklam- Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz