Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak? İşte detaylar

Reklam

TRT ekranlarının vazgeçilmez dizisi Diriliş Ertuğrul ne zaman başlıyor ?İzleyicilerden tam not almayı Başaran büyük ilgiyle takip edilen Diriliş Ertuğrul dizisi yeni sezon büyük bir heyecan ile bekleniyor .Dizinin yeni sezon için çekimleri başladı Diriliş Ertuğrul yeni sezon hangi tarihte başlayacak işte detaylar.

41_d

Onclick Popunder

TRT1 ekranlarında ilgiyle izlenmeye devam eden ve reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisi yeni sezonda heyecanla bekleyenler Diriliş Ertuğrul yeni sezon çekimleri büyük hızla devam ediyor .Henüz  dizi hakkında yeni bir fragman yayınlanmadı.Eğer bir aksilik yaşanmazsa 3 sezonda da diğer yıllarda olduğu gibi olması gereken tarihte Eylül ayında başlaması bekleniyor.

Ekranların vazgeçilmez dizisi Diriliş Ertuğrul Eylül ayı itibarı ile takipçilerinin karşısına çıkacak dizinin yeni bölüm çekimleri devam ederken izleyiciler ve heyecan dolu bekleyişini sürdürüyor . TRT 1 ekranlarının en çok izlenen ve reyting rekorlarını altüst eden dizisi Diriliş Ertuğrul 3 sezonu için sayılı günler kaldı. Diriliş Ertuğrul dizisi çekimlerinde bir sıkıntı olmadığı takdirde Eylül ayında hayranlarının karşısına çıkacak.

40_d

 

 

-Reklam- Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz