Fransa’da skandal: Polis birimlerine ‘İslama hakaret’ e-mailleri gönderildi (Özel-Haber)

Reklam

Artı33 Özel-Haber

Fransa’da Sınır Polisi Genel Müdürlüğü tarafından tüm birimlere, Müslümanları aşağılayan skandal bir mailin gönderildiği ortaya çıktı. İslamı Avrupa’nın kanseri, Müslümanları da onun metastaz yapmış hali olarak niteleyen mail ile ilgili  Emniyet Genel Müdürlüğü Müfettişlik Bürosu soruşturma başlattı.

Onclick Popunder

Fransa’da Sınır Polis Genel Müdürlüğü’nden ( DCPAF ) tüm birimlere gönderdiği ırkçı mail büyük skandala yol açtı. TMC’de yayınlanan Quotidien programında ortaya çıkarılan skandal mailde Müslümanlara yönelik ağır hakaretlere yer veriliyor.

”İslam Avrupa’nın kanseri”

Ekim ayında ayında birimde görevli bir polis memurunun ihbarıyla ortaya çıkan skandalda, Müslümanlar için, ” İslam Avrupa’nın kanseri. Müslümanlar onun metastaz yapmış hali. Fransa hiç bu kadar hasta olmamıştı.”ifadeleri kullanılıyor.. Irkçı söylemlerin daha da ileri taşındığı mailde, ”Bütün özgür insanların tüm güç ve imkanlarıyla buna karşı koyma hakkı vardır.” ifadeleri dikkat çekiyor.

Skandal bununla sınırlı değil!

Skandalın ortaya çıkmasını sağlayan polis memuru,  etrafından birçok Müslüman arkadaşı olduğunu ve bu durumun kendisini rahatsız ettiğini belirterek olayı haber verdiği amirlerinin de durumu ciddiye almadıklarını söyledi. Sınır ve göçmenlerden sorumlu büroda yaşananların bununla da sınırlı kalmadığını belirten şikayetçi polis, siyahi vatandaşları aşağılayan afişlerin de yine büroda asılı olduğunu söyledi.

Müfettişler soruşturma başlattı, sorumlu ağır ceza alabilir!

Skandalın ortaya çıkmasından sonra Emniyet Genel Müdürlüğü Müfettişlik Bürosu soruşturma başlattı. Skandal mailin kimler tarafından atıldığının araştırıldığı kaydedilirken, sorumluların ağır bir cezayla karşı karşıya kalabileceği belirtiliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=74xDLU415FE

-Reklam- Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz