Fransa’da fırtına alarmı! Sele kapılan bir kişi hayatını kaybetti

©PHOTOPQR/VOIX DU NORD - inondation a la bassee - nord Photo Alexis Christiaen (Pib) - La Voix du Nord. LE 07 06 2016 (MaxPPP TagID: maxnewsspecial049997.jpg) [Photo via MaxPPP]
Reklam

Fransa’da meteoroloji kurumu, fırtına ve yıldırım düşmelerine karşı dikkatli olmaları konusunda Fransız halkına uyarıda bulundu.

Fransa’da meteoroloji kurumu gece saat 23.00’e kadar fırtına ve su baskınları olabileceği uyarısında bulundu. Meteoroloji yetkilileri, yıldırım düşmesi konusunda da uyarıda bulunarak, geçen Mayıs ayında 182 bin yıldırım düştüğünü açıkladı. Bu sayının bir rekor olduğunu belirten yetkililer, önceki rekorun 84 bin yıldırımın düştüğü Mayıs 2009 yılında kaydedildiğini ifade etti. Mayıs 2018’de bunun ikiye katlanmış olmasını ürkütücü bulan Meteoroloji idaresi halkı dikkatli olması konusunda uyardı.

Eure bölgesindeki Piseux kasabasında sel nedeniyle 37 yaşındaki bir sürücü aracında boğularak can verdi.  Araç  sürücüsünün kontrolünü kaybetmesiyle bir su birikintisinde ters dönen aracın içinde boğularak hayatını kaybettiği belirtildi.

Onclick Popunder
-Reklam- Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz