Sanayi ve Teknoloji Bakanı: TOGG’u yakında Avrupa’nın caddelerinde göreceğiz

Reklam

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli otomobille Türkiye’de oluşan heyecanı dünyaya yaymakta kararlı olduklarını söyledi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Togg heyeti, Özbekistan’a gitti. Türkiye’de üretilen elektrikli otomobil Togg, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’e teslim edildi. Bu ülkedeki temaslarını sürdüren Varank ve beraberindekiler, Özbek öğrencilerle bir araya geldi.

Togg heyeti, Özbekistan’a gitti

Bakan Varank, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Togg Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yönetim kurulu üyeleri Kamilhan Süleyman Yazıcı (Anadolu Grubu), Bekir Cem Köksal (Zorlu Holding), Murat Yalçıntaş (BMC) ve Serkan Öztürk (Turkcell) ile birlikte, Cumhurbaşkanı Mirziyoyev’e Togg teslimatının ardından inşaatı tamamlanmakta olan TOBB ETÜ Taşkent Kampüsü’ne ziyarette bulundu.

Onclick Popunder

“Heyecanı dünyaya yaymakta kararlıyız”

Varank, şöyle konuştu: Türkiye’nin otomobilini, Türkiye’de oluşturduğu gururu, heyecanı dünyaya yaymakta kararlıyız. Sadece Türkiye’nin sokaklarında, caddelerinde değil, Togg’u Avrupa’nın caddelerinde de farklı ülkelerin caddelerinde de görmeye başlayacağız.

Çünkü bu vizyon hem bizim özel sektörümüzde var ama bu stratejik anlayışı da biz devlet olarak desteklemeye devam edeceğiz.

-Reklam- Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz