Fransa’da bir belediye parkında bulunan su birikintisinde 3 ve 4 yaşındaki iki kuzen boğularak hayatını kaybetti. Savcılık soruşturma başlattı.
Cumartesi günü öğleden sonra Orly’deki Georges Méliès belediye parkındaki yüzmeye kapalı olan su birikintisinde iki küçük çocuk boğularak hayatını kaybetti.
Créteil Savcılığı, olayın ardından ölüm nedenlerini araştırmak için soruşturma başlatıldığını açıkladı. Savcılık, çocukların 3 ve 4 yaşında olduğunu ve kuzen olduklarını doğruladı. Savcılık henüz boğulmaya yol açan koşulları açıklamadı.

Val-de-Marne’da 5. boğulma vakası
Bu acı olay, Val-de-Marne’da bu yaz yaşanan beşinci boğulma vakası oldu. Daha önce, 17 Ağustos’ta 14 yaşındaki bir genç Joinville-le-Pont’ta Marne Nehri’nde boğularak hayatını kaybetmişti.
Boğulma vakaları arttı
Fransa genelinde 1 Haziran – 13 Ağustos tarihleri arasında 1.013 boğulma vakası kaydedildi. Bunların 268’i ölümle sonuçlandı. Geçen yılın aynı dönemine göre boğulma olaylarında %14 artış yaşandı. Sağlık yetkilileri özellikle çocuk ve gençler arasındaki ölümlere dikkat çekiyor.
Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Artı33’ü Facebook @arti33com, Twitter @haberarti33 ve Instagram’da @haberarti33 takip edin…
YASAL UYARI: Bu haberin yayın hakkı www.arti33.com sayfasına aittir. Fransa hariç haberin linki kaynak gösterilerek paylaşılabilir.












































