Fransa’da akaryakıt krizi devam ediyor. Kuyruklarda denetim yapan polisler ise deposu bitmeyene akaryakıt verilmeyeceğini belirtti.
Fransa’daki bir benzin istasyonunda akaryakıt almak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu.
Herhangi bir taşkınlığın yaşanmaması adına polislerin trafiği düzenlediğini anlatan çalışan, müşteriler arasında akaryakıt alımı sırasında tartışan ve kavga edenler de olduğunu kaydetti.
Kazançlar 3’e katlandı
Fransa’daki bir benzin istasyonunda akaryakıt almak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu
Öte yandan polis, petrol istasyonlarına gitmek isteyen sürücülerin depolarını kontrol ediyor. Deposunda yeterince yakıt olanlara izin verilmiyor.
Depolar kontrol ediyor
Müşteriler bu istasyondan akaryakıt alabilmek için ortalama 1,5 saat bekledi. Kuyrukta bekleyenlerden Tony ve Marie, Arnouville’den akaryakıt almak için birlikte geldiklerini ve uzun süredir beklediklerini anlattı. Marie, Fransa’da ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığının altını çizdi.











































