Fransa’nın Lyon şehrinde bir kadın, AVM Parkında bebeğinin yanında tecavüze Uğradı. Sapık tutuklandı.
Fransa’nın Lyon kentinde, 26 yaşındaki bir adam, tecavüz ve cinsel saldırı suçlamalarıyla yargı önüne çıkarıldıktan sonra Corbas (Rhône) cezaevindeki özel bir birime yerleştirildi. Zanlının suçları, 27-29 Ekim tarihleri arasında Écully Grand Ouest alışveriş merkezi otoparkında işlendi.
Olayların Detayları
Bu süre zarfında, genç kadınlar tarafından otopark ve çevresinde şüpheli davranışlar sergileyen bir bisikletli bildirildi. Zanlı, gündüz vakti kurbanlarını arkadan sessizce yaklaşıp cinsel saldırıda bulundu. Mağdurlar, saldırganı alaycı bir gülümseme ve farklı bir bakış ile tanımladı.
Zanlının Yakalanması
Polis, alışveriş merkezinin güvenlik kamerası görüntüleri sayesinde zanlıyı tespit etti ve olay günü öğleden sonra yakaladı. Gözaltı sırasında zanlının sırt çantasında bir kadın iç çamaşırı bulundu.
Polis Kayıtlarında Sabıkasız
Zanlı, daha önce polis kayıtlarında sabıkasızdı ve RSA (aktif dayanışma geliri) alıyordu. Rhône bölgesinde, Caluire-et-Cuire’de annesiyle birlikte yaşadığı bilinen zanlı, sorguda farklı bir kimlik ve Lyon’un 9. bölgesinde yaşadığını belirtti. Sorgu boyunca sessiz kalmayı tercih ettiği bildirildi.
Bu olay, Lyon halkı ve tüm Fransa’da büyük infial yaratmış durumda. Mağdurlar ve aileleri, adaletin sağlanmasını ve bu tür suçların önlenmesi için daha sıkı önlemler alınmasını talep ediyor.
YASAL UYARI: Bu haberin yayın hakkı www.arti33.com sayfasına aittir. Fransa hariç haberin linki kaynak gösterilerek paylaşılabilir.
Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Artı33’ü Facebook @arti33com, Twitter @haberarti33 ve Instagram’da @haberarti33 takip edin…













































