Karantinada Fransa’yı ağlatan Türk filmi: Birinci sıraya yükseldi

7. Koğuştaki Mucize
Reklam

13 Marta’da Netflix’de gösterime giren Türk filmi 7. Koğuştaki Mucize, sokağa çıkma yasağının uygulandığı Fransa’da en çok izlenen film olmayı başardı.

Franız haber kanalı BFM’de Türk filmi ile ilgili yer alan programda, izleyen herkesi gözyaşlarına boğan filmin son dönemde ülkede en çok dikkat çeken film olduğuna dikkat çekildi. Türk drama filminin Netflix’de büyük bir başarı yakaladığı açıklandı.

Programda Fransa’da 5 sinema salonunda gösterime giren ve kimsenin haberi dahi olmadığı bir filmin Netflix’de yayınlandıktan sonra nasıl bu başarıyı yakaladığı da tartışıldı. Hiçbir reklam çalışması yapmadan, yabancı ülkeler için ismini bile tercüme etmeden filmin yakaladığı başarının olağanüstü olduğu bildirildi.

Onclick Popunder

Karantinadaki Fransızları etkiledi

Filmin yaklaşık 3 haftadır karantinada olan Fransızların duygularına hitap etmesinin de başarıda önemli rol oynadığı savunuldu.

https://www.facebook.com/Cine.Turquoise.fr/videos/vb.325491900806587/563952027558684/?type=2&theater

Fransa’da film ile ilgili duygularını yazan izleyiciler de hiçbir film de bu kadar ağlamadıklarını belirttiler. Türk filmi ünlü Fransızları da etkiledi.

Ağlamaktan tuvalet kağıdı kalmadı

Fransa’da iki tv yıldızı, Jessica Thivenin ve Thibault Kuro filmde 25 kez ağladığını yeni tuvalet kağıdı rolosunu açmak zorunda kaldığını söyledi.

Eğer bu filimde de ağlamıyorsanız sizin için yapacak birşey yok!

Öte yandan Netflix Fransa’dan yapılan açıklamada da eğer Türk filmi 7. Koğuştaki Mucize filminde de ağlamıyorsanız sizin için yapacak bir şeyimiz yok”ifadeleri kullanıldı.

Film Fransa’nın yanı sıra 40’dan fazla ülkede de en çok izlenenler arasına girdi.

Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Artı33’ü Facebook @arti33com, Twitter @haberarti33 ve Instagram’da @haberarti33 takip edin…

Yasal Uyarı! Arti33 İçerikleri Kaynak Gösterilmeden Alıntı Yapılamaz, Kanuna Aykırı Ve İzinsiz Olarak Kopyalanamaz, Başka Yerde Yayınlanamaz.

-Reklam- Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz