Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken Fransa hükümet sözcüsü Gabriel Attal, Rus oligarklara ait 800 milyon Euroyu dondurduklarını açıkladı.
Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş sürerken Fransa hükümet sözcüsü Attal, Rus oligarklara yönelik hamle ve yaptırımların boyutunu gözler önüne serdi. Attal, Rus oligarklara ait 800 milyon Eurodan fazla para ve varlığı dondurduklarını duyurdu.
Rusların yatlarına da el konuldu
Pazar günü Fransa Ekonomi Bakanı Bruno Le Maire, LCI isimli TV kanalında 150 milyon Eurodan fazla para olan banka hesaplarını dondurduğunu ve Fransa’daki 539 milyon Euroluk gayrimenkule de el konulduğunu duyurdu. Öte yandan hafta sonu yapılan açıklamada, 136 milyon Euro değerindeki yatlara da el konulduğu da belirtilmişti.













































