Belçika’da 1 ay önce kaybolan gurbetçi kadının cansız bedeni Hollanda sınırında bulundu!

Reklam

Belçika’da 1 ay önce eşiyle tartıştıktan sonra yanına oğlu Nail’i alarak evden çıkan 38 yaşındaki gurbetçi Fatma Bayram’dan acı haber geldi.

Belçika’da eşiyle tartıştıktan sonra evine dönmeyen gurbetçi Fatma Bayram’ın kocası eşini ve oğlunu kendi imkânlarıyla aramaya başlatmıştı. Fatma Bayram’ın aracını nehir kenarında kapıları kilitlenmemiş ve anahtarı üzerinde bırakılmış şekilde bulan baba, durumdan polisi haberdar etmesi üzerine kapsamlı arama başlatan polis, gurbetçi kadının oğlu Nail’in cesedine ertesi gün sabah saatlerinde ulaşmıştı.

Akıntıyla sürüklendiği düşünülüyor

Liege Savcılığı’nın talimatı ile günlerdir devam eden aramaların sonunda Fatma Bayram’ın cesedi, otomobilini bıraktığı rıhtımın yaklaşık 15 kilometre kuzeyinde, Hollanda’nın Maastricht kenti yakınlarında bulundu. Belçika medyasına göre, Çarşamba öğleden sonra nehirde bulunan kadın cesedinin Fatma Bayram’a ait olduğu saptandı.

Onclick Popunder

Belçikalı yetkililer, Bayram’ın oğluyla birlikte suya atladıktan hemen sonra hayatını kaybettiğini ve cesedinin akıntıyla Hollanda sınırına sürüklendiğini düşünüyor.

 

-Reklam- Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz