Fransa’nın Montpellier kentinde, okul yönetimine gelen e-postayla gelen bomba ihbarı büyük paniğe neden oldu.
Herault Bölgesi Emniyetinden yapılan açıklamada, kentteki Jeu de Mail Ortaokulunun, bomba ihbarı üzerine tahliye edildiği belirtildi. Açıklamada, bölgedekilere, güvenlik kontrollerinin hızlı sonuçlanması için alana yaklaşmamaları çağrısı yapıldı.
Öğrenciler okuldan uzaklaştırıldı
Fransız basını, bomba ihbarının okul yönetimine e-posta yoluyla yapıldığını yazdı. Okul yönetimine gelen e-posta’da “Her şeyi havaya uçuracağım” notu yazıyordu. Okuldaki öğretmen ve 300 öğrencilerin güvenlik gerekçesiyle yakındaki spor salonuna götürüldüğü belirtildi.
Bomba bulunamadı
Polis ekipler olay yeri güvenliğini sağlarken akşama kadar okulda yapılan aramada herhangi bir patlayıcı cihaz bulanamadı. Polis, e-posta’yı kimin attığını araştırıyor. Bölgede ekiplerin çalışmalarının sürdüğü belirtildi.
https://twitter.com/PoliceNat34/status/1666774164252905472?s=20











































