Fransa’da 2023 yılında işlenen vahşi bir cinayetin sanıkları bugün hakim karşısında. Üç kişi, yalnız yaşayan bir adamı uyuşturucu için öldürüp, parçalara ayırarak pişirmekle suçlanıyor.
Fransa’nın Aveyron bölgesinde, 60 yaşındaki George Meichler isimli kişi, 2023 yılı Şubat ayında kaçırılıp işkenceyle öldürüldü. Cinayetin nedeni ise kurbanın evinde yetiştirdiği 500 ila 600 gram arası esrardı. Olayda, büyücü olduğunu iddia eden Philippe Schneider, sevgilisi Nathalie Caboubassy ve 24 yaşındaki Loup Benrakia yargılanıyor.
Parçalara Ayırıp Sebzelerle Haşladılar
Kurbanın cesedi önce boğularak öldürüldü, ardından parçalandı. Katil Philippe Schneider, cesedi bir bidona yerleştirip çamaşır suyu döktü. Daha sonra parçaları haşlamak için patates ve havuçlarla birlikte büyük tencerelere koydu. Bu yöntemle hem etin kemiklerden ayrılmasını sağlamak hem de kötü kokuyu bastırmak istediği ifade edildi. Kafası, elleri ve ayakları ise ateşe verildi. Kalıntılar, kurbanın ruhunu onurlandırma bahanesiyle arazisine saçıldı.
Sahte Mesajlarla Ortadan Kaybolmuş Gibi Gösterdiler
Cinayetin ardından, sanıklar George Meichler’in telefonunu kullanarak ailesine ve arkadaşlarına sahte mesajlar attılar. Mesajlarda, kurbanın bir kadınla Bretagne bölgesine tatile çıktığı yazıyordu. Bu mesajlar kurbanı hayatta göstermek için kurgulanmıştı.
“Eğer İtiraz Etseydim, Beni de Öldürürdü”
Zihinsel engelli olduğu belirtilen Loup Benrakia, Philippe Schneider’in kendisine kurbanın küçük bir kıza tecavüz ettiğini söylediğini, bu yüzden planı kabul ettiğini iddia etti. Olay anında çok korktuğunu, itiraz ederse kendisinin de öldürüleceğini düşündüğünü söyledi.
“Sadece Dinledim, Ama Gerçekten Ne Olduğunu Bilmiyordum”
Philippe’in sevgilisi Nathalie Caboubassy ise suçlamaları kabul etmiyor. Yalnızca Philippe ile Loup’un konuşmalarını duyduğunu, fakat neyin planlandığını tam anlamadığını söyledi. Alkol ve uyuşturucu etkisinde olduğunu belirtti.
Yargılama Başladı
Üç sanığın yargılanması 19 Mayıs’ta Rodez kentinde başladı ve 22 Mayıs’a kadar sürecek. Kurbanın ailesi dava öncesi açıklama yapmaktan kaçındı. Olay, Fransa’da nadir görülen vahşilikteki cinayetlerden biri olarak gündemdeki yerini koruyor.
YASAL UYARI: Bu haberin yayın hakkı www.arti33.com sayfasına aittir. Fransa hariç haberin linki kaynak gösterilerek paylaşılabilir.
Tüm gelişmelerden haberdar olmak için Artı33’ü Facebook @arti33com, Twitter @haberarti33 ve Instagram’da @haberarti33 takip edin…













































