Yılbaşı gecesi korkunç kaza! Aksaraylı gurbetçi kız kardeşler hayatını kaybetti

Reklam

Avusturya’nın Tirol yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, 2 Türk kız kardeş öldü, 1 Türk ağır yaralandı. Hayatını kaybeden Elmas Çeşmecik’in 7 aylık hamile olduğu ve bebeğinin de kazada öldüğü belirlendi. 

Yılbaşı gecesi, Avusturya’nın Voralberg kentinden, ikamet ettikleri Tirol yakınlarındaki Reutte kentine doğru yola çıkan Kamber Çeşmecik’in (29) şoförlüğünü yaptığı, içinde eşi Elmas Çeşmecik (27) ile kız kardeşi Miraç Kasal’ın (24) bulunduğu araç, sabaha karşı saat 03.30 sıralarında Reutte-Musau şehri yakınlarında karşı yönden gelen Alman plakalı bir araçla kafa kafaya çarpıştı.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve yardım ekibi sevk edilmesine rağmen Elmas Çeşmecik ve kız kardeşi Miraç Kasal kurtarılamadı. Aracın sürücüsü Kamber Çeşmecik ile karşı yönden gelen Alman plakalı aracın sürücüsü ile arkadaşı ise ağır yaralandı.

Onclick Popunder
Aksaraylı gurbetçi kız kardeşler hayatını kaybetti

‘ALMAN SÜRÜCÜ ALKOLLÜ’ İDDİASI

Kazanın, alkollü olan Alman plakalı aracın sürücüsünün hatalı sollama yapması sonucu meydana geldiği iddia edildi. Kamber Çeşmecik’in ağır yaralı olarak helikopterle Innsbruck Hastanesi’nde tedavi altına alındığı açıklandı. Ağır yaralanan Alman plakalı aracın 66 yaşındaki sürücüsü ve 52 yaşındaki arkadaşı Almanya’nın Kempten ve Avusturya’nın Reutte kentindeki hastanelerde tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden Elmas Çeşmecik’in 7 aylık hamile olduğu ve bebeğinin de kazada öldüğü belirlendi. Kazada hayatlarını kaybeden kız kardeşlerin cenazelerinin, Türkiye’ye götürülerek memleketleri Aksaray’da toprağa verileceği açıklandı.

-Reklam- Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz