Sarkozy geri mi dönüyor!

Reklam

Artı33 Özel-Haber

Fransa’nın cumhurbaşkanlığı seçimlerinin en güçlü adayı François Fillon’un başı, eşine çalışmadığı halde milletvekili danışmanı sıfatıyla maaş ödendiği yönündeki iddialarla dertte. Fillon’un yaşadığı skandal, partisinin düzenlediği ön seçimlerde ilk turda elenen eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’ye yeniden şans doğmasına neden oldu.

Onclick Popunder

Fransız medyasına göre, Sarkozy’nin Fillon’un olası adaylıktan geri çekilmesi durumunda, yeniden siyasete geri dönmeyi gündemine aldığı kaydedildi. Sarkozy’ye yakın isim François Baroin’in başını çektiği grubun, Fillon’un adaylıktan çekilmesi durumunda Cumhuriyetçi Parti’nin cumhurbaşkanı adayı olarak Nicolas Sarkozy’yi getirmeye çalıştıkları aktarıldı. Le Parisien’e konuşan partinin ileri gelenlerinden bir isim de Nicolas Sarkozy’nin yeniden dönüş ihtimalini inkar etmediğini aktardı.

Ancak böyle bir ihtimalin çok zor olduğuna dikkat çekiliyor. Nicolas Sarkozy hakkında süren soruşturmalar da eski cumhurbaşkanının geri dönüşünü imkansız hale getirdiğini belirtiliyor.

-Reklam- Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz